MEER

 

Stemmen inspreken doe ik voor reclames bij Kees Kroot, voor tekenfilms bij verschillende studio’s en voor Stemna.

Laatste radiocommercial was voor Ixly.

 

Zangeres

Vanaf mijn jonge jaren zing ik in bands - Beat about the Bush, Puls Inc., Zona–S, Cruiser; new wave, rock, dance en singer song projecten. Ik heb jaren de tweede stem vertolkt bij Rob Klerkx & the Secret

(www. robklerkx.com) en veel gezongen in muziektheater o.a. bij Els Inc., de Drentse Bluesopera, TGM, de Peergroep, Punkkomedie Absolutely Doomed, Rockopera "O die Zee" (Occobar), meerstemmige Bulgaarse zang in Muziektheaterspectakel Mammoet.

 

Trainingsacteur

Naast mijn acteer- en regie-activiteiten, ben ik soms trainingsacteur. Ervaring bij Deloitte&Touche (Human Capital Group), het inwerken van vertrouwenspersonen bij overheidsbedrijven. En voor Kapok en Act inc. (=Take4ce) voor de Politieacademie - assessements, huiselijk geweld, zedendelicten, verhoren en mentale weerbaarheid voor allerlei afdelingen van de Nederlandse politie.

 

Lesgeven

Als de tijd het toelaat geef ik graag toneelles. Ik geef nu les op De Trap en Codarts in theatermaken. Bij spelles werk aan aanwezigheid, lichaamsbewustzijn en vorm. Ik vind vorm net zo belangrijk als inhoud.

Tekst behandeling is voor mij omgaan met taal en zoeken naar subtekst, daarnaast zijn emoties tools die n acteur inzet om iets teweeg te brengen.

Ik gaf les op Buitenkunst, de Toneelschool Arnhem en De Trap.

 

Op Maat

Als ik de opdracht leuk vind, maak ik theatrale experiences, rituelen en perfomences.